KATALOG BIBLIOTEKI W KONSTANCINIE-JEZIORNIE

Przeszukiwanie katalogu po indeksie: 

Wyświetlonych zostanie max na stronie: 

opisów

               

Znaleziono 2 pozycje o tematyce: Kuchnia francuska
Biblioteka w Konstancinie-Jeziornie                    MARC21 Kulisy Kulinarnej Akademii

AUTOR:

Brzeziński, Marek.

POZ/ODP:

Marek Brzeziński.

ADRES WYD.:

Gliwice : Wydawnictwo Helion, 2012.

HASŁA:

  1. Brzeziński, Marek
  2. Kuchnia francuska

OPIS FIZYCZ.:

351 s. ; 21 cm.

KOD/INWENT:

001000541944

54194

      TREŚĆ:       Pokaż informacje o treści pozycji >>

DOSTĘPNOŚĆ:

Dostępny jest 1 egzemplarz.
        Pozycję można wypożyczyć na 30 dni
KOMENTARZE (0)
CZY UWZGLĘDNIĆ PRZY WYDRUKU?    
Biblioteka w Konstancinie-Jeziornie                    MARC21 Słodkie życie w Paryżu : smaki francuskiej kuchni i smaczki paryskiego życia
Tyt. oryg. : "Sweet life in Paris : delicious adventures in the world`s".

AUTOR:

Lebovitz, David.

POZ/ODP:

David Lebovitz ; tł. Grażyna Woźniak.

ADRES WYD.:

Bielsko-Biała : Wydawnictwo Pascal, 2012.

HASŁA:

  1. Kuchnia francuska
  2. Paryż (Francja) - życie codzienne - od 2001 r.
  3. Przepisy kulinarne

OPIS FIZYCZ.:

327 s. : il. ; 20 cm.

SYGNATURA:

64

KOD/INWENT:

001000536520

53652

      TREŚĆ:       Pokaż informacje o treści pozycji >>

DOSTĘPNOŚĆ:

Dostępny jest 1 egzemplarz.
        Pozycję można wypożyczyć na 30 dni
KOMENTARZE (0)
CZY UWZGLĘDNIĆ PRZY WYDRUKU?    


  WYDRUK KATALOGÓW